Hosszan érlelt, félkemény sajtok

       4 hónapos natúr kecskesajt. Enyhén gyümölcsös háttérízével borkostolók kiváló kiegészítője






       A hosszabban érlelt sajtok képviselője a Mészeg-hegyi csemege tehénsajt. Minimum 3 hónapot tölt el az érlelőpincében, a hosszú pihenés karakteres ízt formál benne. Szívesen vállalna rövidtávú, ám gyümölcsöző kapcsolatot egy pohár Chardonnay-val vagy esetleg egy félszáraz szürkebaráttal.







       Hosszan (8-12 hónap) érlet kemény tehénsajt, parmezán jelleggel.




Ugrás az oldal tetejére  TOP


Cimkék: kecskesajt kecsketej camembert sajt mediterrán lágysajt joghurt chili chutney házi lekvár

sajtkészítés sajtmanufaktúra kecskefarm


KEZDŐLAPOLDALTÉRKÉPKAPCSOLATFACEBOOKBEMUTATKOZÁS



 Firefox    Internet Explorer    Google Chrome    Opera