🔥 Fekete fokhagyma – a természet fekete aranya! 🔥
SAJÁT FERMENTÁLÁSÚ FEKETE FOKHAGYMA
A továbbiakban egyre több sajtban és tejtermékben fogjuk felhasználni, de akár önállóan is megvásárolható nálunk!!
Beüzemeltünk egy okos kis gépet, amely emelt nyomáson, nagy páratartalom és szabályozott hőmérséklet mellet, a fekete fokhagyma 90 napos fermentációját lerövidíti.
.... és hogy miért jó fekete fokhagymát fogyasztani?
A nyers fokhagyma fekete fokhagymává történő előállításának következtében, jelentős mértékben megnő (40-100x) az antioxidáns tartaloma és fokozódik a biológiai aktivitása.
✔ Erősíti az immunrendszert 🛡 – Segít a betegségek elleni védekezésben, különösen a megfázásos időszakban.
✔ Csökkenti a gyulladásokat 🔥 – Természetes gyulladáscsökkentő hatása miatt segíthet az ízületi problémák enyhítésében.
✔ Javítja a szív- és érrendszeri egészséget ❤️ – Segíthet a koleszterinszint, a trigliceridszint és a vérnyomás csökkentésében.
✔ Erős antioxidáns bomba 💥 – Védelmet nyújthat a sejtkárosodás ellen, lassíthatja az öregedést.
✔ Segítheti a vércukorszint szabályozását és hozzájárul a cukorbetegség szövődményeinek megelőzéséhez.
Ráadásul az íze is mennyei! 😋 Édeskés, balzsamecetes, aszalt szilvára hasonlító aromája tökéletes sajtokhoz, húsokhoz vagy akár magában is.
© Kádas Sajtmanufaktúra
KEZDŐLAPOLDALTÉRKÉPKAPCSOLATFACEBOOKBEMUTATKOZÁS