Fekete fokhagyma


       🔥 Fekete fokhagyma – a természet fekete aranya! 🔥

SAJÁT FERMENTÁLÁSÚ FEKETE FOKHAGYMA

A továbbiakban egyre több sajtban és tejtermékben fogjuk felhasználni, de akár önállóan is megvásárolható nálunk!! Beüzemeltünk egy okos kis gépet, amely emelt nyomáson, nagy páratartalom és szabályozott hőmérséklet mellet, a fekete fokhagyma 90 napos fermentációját lerövidíti.

.... és hogy miért jó fekete fokhagymát fogyasztani?

A nyers fokhagyma fekete fokhagymává történő előállításának következtében, jelentős mértékben megnő (40-100x) az antioxidáns tartaloma és fokozódik a biológiai aktivitása.

✔ Erősíti az immunrendszert 🛡 – Segít a betegségek elleni védekezésben, különösen a megfázásos időszakban.
✔ Csökkenti a gyulladásokat 🔥 – Természetes gyulladáscsökkentő hatása miatt segíthet az ízületi problémák enyhítésében.
✔ Javítja a szív- és érrendszeri egészséget ❤️ – Segíthet a koleszterinszint, a trigliceridszint és a vérnyomás csökkentésében.
✔ Erős antioxidáns bomba 💥 – Védelmet nyújthat a sejtkárosodás ellen, lassíthatja az öregedést.
✔ Segítheti a vércukorszint szabályozását és hozzájárul a cukorbetegség szövődményeinek megelőzéséhez.

Ráadásul az íze is mennyei! 😋 Édeskés, balzsamecetes, aszalt szilvára hasonlító aromája tökéletes sajtokhoz, húsokhoz vagy akár magában is.










Ugrás az oldal tetejére  TOP


Cimkék: kecskesajt kecsketej camembert sajt mediterrán lágysajt joghurt chili chutney házi lekvár

sajtkészítés sajtmanufaktúra kecskefarm


KEZDŐLAPOLDALTÉRKÉPKAPCSOLATFACEBOOKBEMUTATKOZÁS



 Firefox    Internet Explorer    Google Chrome    Opera