Sajtkóstoló csomagok

                Minimum létszám    Ár/fő        Csomag tartalma:
 1. Alap kóstoló csomag   4 fő
 3390,-Ft/fő       
3 -féle kecskesajt, 2 -féle tehénsajt, szezonális gyümölcsök vagy saláta, chili zselé, bagett, házi szörp
 2. Extra kóstoló csomag   4 fő  4850,-Ft/fő 7 -féle kecskesajt, 2 -féle tehénsajt, szezonális gyümölcsök vagy saláta, chili zselé, bagett, sajttorta pohárban, házi szörp
 3. Svédasztal csomag   8 fő
 2790,-Ft/fő       
kb. 15dkg sajt/fő vegyesen kecske és tehénsajt, chili zselé, bagett, házi szörp
 4. Falusi vendégasztal   6 fő
 étlap szerint       
ÉTLAP       Részvételre a tavaszi jóidők kezdetétől a hidegebb őszi napok beálltáig van lehetőség, előzetes bejelentkezés után. Minimális létszám: 1. és 2. csomag: 4 fő, Svédasztal: 8 fő, Falusi vendégasztal: 6 fő , a sajtterasz maximális befogadóképessége 14+3 fő. Foglalás minimum 5 nappal érkezés előtt. A kóstoló helyszíne egy családias hangulatú, nem éttermi környezetű, nyitott terasz, ezért a várhatóan nagyon meleg vagy hideg napokat nem célszerű választani.

A kóstoló alatt szívesen válaszolunk minden sajttal és sajtkészítéssel kapcsolatos kérdésre. A feldolgozó helyiség higiéniai okok miatt nem látogatható.


Várjuk Önt szerettettel!

Időpontfoglalás az elérhetőségeink bármelyikén!Falusi vendégasztal

       Falusi vendégasztal keretében meleg ételeket is kínálunk. Részvételre a tavaszi jóidők kezdetétől a hidegebb őszi napok beálltáig van lehetőség, előzetes bejelentkezés után. Minimális létszám: 6 fő , a sajtterasz maximális befogadóképessége 14+3 fő. Foglalás minimum 5 nappal érkezés előtt. A vendégasztal helyszíne egy családias hangulatú, nem éttermi környezetű, nyitott terasz, ezért a várhatóan nagyon meleg vagy hideg napokat nem célszerű választani.


Ugrás az oldal tetejére  TOP


Cimkék: kecskesajt kecsketej camembert sajt mediterrán lágysajt joghurt chili chutney házi lekvár

sajtkészítés sajtmanufaktúra kecskefarm


KEZDŐLAPOLDALTÉRKÉPKAPCSOLATFACEBOOKBEMUTATKOZÁS Firefox    Internet Explorer    Google Chrome    Opera